Environment

Elfwegentocht

102%

Als wij 150 personen in de zaal mee laten doen met de Elfwegentocht, dan is de bijeenkomst geslaagd en gaat de Elfwegentocht zeker lukken!


  • Gesloten

    Te gaan

  • 150

    Target

  • 153

    Deelnemers

Doe Mee

Deel dit project

Korte beschrijving:

Ik ben overtuigd en doe mee met de Elfwegentocht van 1 t/m 14 juli!

Startdatum: 01 Dec 2017

Deadline: 02 Dec 2017

Hashtags:

Elfwegentocht

Doel / impact

Tijdens de Elfwegentocht bijeenkomst maken we inzichtelijk hoe je mee kan doen aan de Elfwegentocht. Bedrijven geven concrete voorbeelden en presenteren nieuwe fossielvrije alternatieven om je mee te kunnen voortbewegen. Door mee te doen, wordt het belang van een schoner alternatief benadrukt en zichtbaar gemaakt in heel Friesland.

Als wij 150 personen in de zaal mee laten doen met de Elfwegentocht, dan is de bijeenkomst geslaagd en gaat de Elfwegentocht zeker lukken!

Andere opmerkingen

Tijdens het bedrijven bijeenkomst in Fean Plaza (Abe Lenstra Stadion, Heerenveen) van 13:45 uur tot 18:00 uur gaan we onder begeleiding van Harm Edens alle Friese bedrijven vertellen hoe ze mee kunnen doen aan de Elfwegentocht van volgend jaar. De Friese mienskip is tijdens de bedrijven bijeenkomst vanuit alle geledingen vertegenwoordigd: het onderwijs, de politiek, de ondernemers, maar natuurlijk allereerst de Freonen! Op 1 december zetten wij met elkaar een nieuwe mijlpaal op weg naar de Elfwegentocht. Samen zetten we de schouders eronder en maken we een gigantisch succes van de fossielvrije vervoersweken in juli 2018!